Cele mai citite

loader-image
Botoșani
20:02, 18 iulie 2024
temperature icon 26°C
cer acoperit de nori
Humidity 60 %
Wind 14 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 24 Km/h
Clouds Clouds: 98%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:33
Sunset Sunset: 20:05

Ultimele Știri

Zâmbete și lacrimi de bucurie! Așa a fost primit pompierul Sam de copiii din Botoșani

1 iunie 2021 | Eveniment

Zâmbete și lacrimi de bucurie! Așa a fost primit pompierul Sam de copiii din Botoșani, care au venit în număr mare să-l reîntâlnească. Unii dintre micuți au vrut să îi arate că s-au pregătit temeinic și s-au prezentat la întâlnire îmbrăcați în costum de pompier. Iar atunci când au discutat cu pompierul Sam și voluntarii din pasiune prezenți la acțiune ori au participat la un concurs pe teme de prevenire a situațiilor de urgență, au demonstrat că știu cum să evite o situație care ar putea să devină periculoasă și cum să reacționeze dacă sunt martori sau implicați într-un eveniment nedorit.
Așa pot fi descrise, pe scurt, cele câteva ore petrecute de pompierii botoșăneni alături de copiii botoșănenilor, la activitățile organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, la Uvertura Mall.
O parte dintre adulții și adolescenții prezenți s-au vaccinat la punctul deschis în mall, în cadrul Maratonului Tinereții.
Acțiunea, organizată de Instituția Prefectului Județul Botoșani, Direcția de Sănătate Publică și Uvertura Mall, la etajul al treilea al complexului comercial se adresează, în special, tinerilor cu vârste cuprinse între 16-18 ani. Adolescenții, și nu numai, se pot vaccina în acest centru până în această seară, la ora 20.00. Adolescenții trebuie sa fie însoțiți de părinți sau tutore. În lipsa unui adult, este nevoie de un acord scris al acestora. Botoșănenii se pot imuniza la acest maraton cu vaccinul Pfizer.


Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri