Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Zeci de slujbe vacante în străinătate

19 februarie 2014 | Economic

moneyBiroul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă anunţă că, pe 6 martie, la Bucureşti va avea loc selecţia a 80 de lucrători calificaţi în domeniul hotelier gastronomic.

O companie germană caută 10 barmani, 20 de ospătari, 40 de bucătari şi 10 supraveghetori pe timp de noapte. Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar sunt solicitate persoane care au calificare profesională, experienţă în domeniu de cel puţin doi ani şi cunoştinte bune de limba germană. Posturile de supraveghetor pe timp de noapte necesită cursuri de management în domeniul hotelier şi cunoştinţe foarte bune de limba germană, cât şi cunoştinţe de engleză şi franceză. Cei selectaţi primesc contract pe o perioadă cuprinsă între şase luni şi un an şi cazare gratuită. Tot în Germania, sunt căutaţi 11 ucenici în domeniul culinar. Aceştia vor lucra trei ani în hoteluri, restaurante, cantine, spitale şi azile, pe sume între 417 şi 697 euro lunar. În Norvegia sunt căutaţi doi sezonieri care să lucreze într-un atelier, la repararea şi revizia bicicletelor. Sunt căutate persoane cu calificarea de mecanic, cu minim trei ani de experienţă, care să vorbească engleza sau o limbă scandinavă. Salariul lunar este între 2.800 şi 3.400 de euro, iar angajatorul poate ajuta la găsirea unei locuinţe. Durata contractelor este de şase luni, începând cu 1 martie.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri