Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Zi de 13 cu ghinion pentru doi cetățeni ieşiţi la plimbare

15 iunie 2020 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări cu privire la doi cetăţeni români, care au săvârşit mai multe infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

 În data de 13 iunie a.c., în jurul orei 13.20, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca – I.T.P.F. Iași, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în localitatea Ripiceni, au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Germania, în care se aflau doi bărbaţi.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţiştilor de frontieră, motiv pentru care colegii noştri au plecat în urmărirea autoturismului, acesta fiind oprit după aproximativ un kilometru. 

La solicitarea documentelor pentru control, persoana aflată la volan nu a putut prezenta permisul de conducere, totodată colegii noştri au constatat că bărbatul emană halenă alcoolică. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul aflat la volan, un cetăţean român, în vârstă de 23 de ani, nu posedă permis de conducere, autoturismul figurează ca radiat din circulaţie, iar tânărul a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pasagerul din dreapta, un alt cetăţean român în vârstă de 24 de ani, este proprietarul autoturismului. 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat precum şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri