Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Zilele Asistenței Sociale 2014, la Botoşani

18 martie 2014 | Social - Educatie

ziÎn luna martie a fiecărui an, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România sărbătorește „Zilele Asistenţei Sociale”, oferind oportunitatea asistenţiilor sociali de a celebra profesia lor şi de a reafirma munca pe care o desfăşoară  zi de zi în comunitate.  Tema acestui an este intitulată „Criza Economică și Socială – Soluţiile Asistenţei Sociale” şi este  stabilită la nivel mondial  de către Federația Internațională a Asistenților Sociali.
Structura teritorială Botoşani a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România organizează, cu ocazia celei de-a VI-a ediţii a Zilelor Asistenţei Sociale 2014, diverse  activităţi care au scopul  principal de a  promova  profesia de asistent social  şi  de a prezenta  misiunea   pe care o avem la nivelul comunităţii pentru semenii noştri  (dezbateri /interviuri la radio/tv ,aplicarea unui chestionar cu privire la profesia de asistent social şi sistemul de asistenţă socială , adresat angajatorilor asistenţilor sociali/reprezentanţilor altor instituţii publice sau private / partenerilor furnizorilor de servicii sociale etc.,  distribuirea unor calendare/afişe cu mesajul ZAS 2014, organizarea unei reuniuni a asistenţilor sociali din judeţul Botoşani).

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri