Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Zilele Asistenței Sociale – 2024

22 martie 2024 | Eveniment

„UN VIITOR COMUN PENTRU O SCHIMBARE TRANSFORMATOARE”

În luna martie a fiecărui an, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România sărbătorește ”Zilele Asistenţei Sociale” și oferă oportunitatea asistenţiilor sociali de a celebra profesia lor şi de a reafirma munca pe care o desfăşoară zi de zi în comunitate.

Tema anului 2024 se desfășoară sub egida „UN VIITOR COMUN PENTRU O SCHIMBARE TRANSFORMATOARE” şi este stabilită la nivel mondial de către Federația Internațională a Asistenților Sociali .

Aceasta este o temă fundamentală a Agendei Globale 2020-2030 pentru asistență socială și dezvoltare socială – iar în luna martie, asistenții sociali din întreaga lume se unesc pentru a promova un mesaj comun.

Tema propusă pentru dezbatere în acest an, are ca scop reafirmarea, în atenția publicului larg – a faptului că asistenții sociali în colaborare cu ceilalți actori sociali, specialiștii din alte domenii de activitate (medici, polițiști, preoți, cadre didactice, etc) aduc plus-valoare societății și economiei românești prin activitatea profesională desfășurată in echipă interinstituțională și contribuie la stabilirea echilibrului social.

Structura teritorială Botoşani a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România organizează cu ocazia celei de a XV- a ediţii a Zilelor Asistenţei Sociale o dezbatere , care va avea loc – vineri 22.03.2024, începând cu ora 12.00, la Restaurant Belvedere Botoșani. Invitați vor fi profesioniști din domenii precum medicina, cultura, educația, siguranță și ordine publică.

Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România este autoritatea profesională în domeniu care reprezintă, apără și promovează drepturile și interesele membrilor la nivel local, naţional și internaţional, apără onoarea, libertatea şi independenţa profesională a asistentului social în exercitarea profesiei, asigură respectarea de către asistenţii sociali a obligaţiilor care le revin faţă de beneficiari, instituţii şi societate, în concordanţă cu normele deontologice ale profesiei.

(www.cnasr.ro)

Structura Teritorială Botoşani a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România

Asistent social principal

Daniel HLIBAN

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri