FOTO/VIDEO Utilajele de la URBAN SERV intervin de mai bine de 20 de ore pentru a înlătura efectele ninsorii

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO:

Societatea de salubrizare din Botoșani intervine de mai bine de 20 de ore pentru a înlătura efectele ninsorii. Urban Serv a scos mai multe utilaje de deszăpezire care acționează pentru degajarea tuturor străzilor din oraș, după un program stabilit de către conducerea Primăriei Botoșani.
Activitatea este supervizată de viceprimarul Bogdan Buhăianu:

„Suntem mulțumiți de activitatea URBAN SERV până la această ora. A venit iarna care ne-am dorit-o dar noi trebuie a fim pregătiți pentru că cetățenii orașului Botoșani să circule în siguranță atât pe trotuar cât și pe șosele. S-a intervenit începând cu ora 17.00 , ieri după-amiază. În acest moment sunt utilaje pe toate străzile din municipiu. S-a intervenit prima dată în sensurile giratorii, pante, în locuri unde noi știm că se poate creea polei din cauza zăpezii. Asigurăm cetățenii municipiului Botoșani că vor circula în siguranță pe străzi„, a declarat Bogdan Buhaianu, viceprimarul municipiului Botoșani.

Potrivit directorului Urban Serv, Gabriel Tănase, utilajele sunt prezente și la această oră pe traseu și în depozitele unittății sunt suficiente sticuri de material antiderapant, astfel încât circulația să se dsfășoară în condiții bune.

„Am fost prezenți pe străzile din municipiul Botoșani cu un număr de nouă utilaje pentru carosabil și trei utilaje pentru partea de trotuare. Până acum s-a consumat o cantitate de aproximativ 120 de tone de material antiderapant. Se anunță cantități însemnate de precipitații care vor cădea la nivelul solului, în continuare. Din punct de vedere al stocurilor nu avem probleme, suntem pregătiți și nu vom fi luați prin surprindere”, declara Gabriel Tănase , directorul general URBAN SERV SA.