Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Amenzi de 20.000 de lei pentru bunuri ilegale în valoare de aproximativ 10.000 de lei

7 iulie 2023 | Infractional

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit, într-un autocar, cantitatea de 9.000 de ţigarete (450 de pachete) și 352 litri alcool, bunuri pe care cei doi șoferi ai mijlocului de transport intenționau să le transporte ilegal în Finlanda.

În data de 05 iulie a.c, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, doi cetățeni români, în calitate de șoferi ai unui autocar cu destinația Finlanda.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale ale celor doi, compartimentul marfă și dormitor, cantitatea de 9.000 de ţigarete (450 de pachete) fără timbru de acciză și 352 litri alcool.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării produselor accizabile, în valoare totală de 9.530 de lei, persoanele fiind sancționate de către lucrătorii vamali cu amenzi contravenţionale în valoare totală de 20.000 de lei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri