Cele mai citite

loader-image
Botoșani
16:29, 20 aprilie 2024
temperature icon 16°C
cer acoperit de nori
Humidity 44 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:14
Sunset Sunset: 19:09

Ultimele Știri

Amenzi pentru nerespectarea măsurilor sanitare

11 octombrie 2021 | Sanatate

Misiunile executate în acest week-end de Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani s-au finalizat cu aplicarea a 37 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 10.000 de lei.
Accentul pe timpul acțiunilor organizate în cooperare cu efective de poliție sau independent a fost pus pe verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, stabilite de autoritățile competente, precum pe săvârșirea faptele care aduc atingere bunei conviețuiri în comunitate.
Nerespectarea măsurilor sanitare s-a concretizat în amenzi însumând 4.000 de lei, diferența până la suma de 10.000 de lei fiind reprezentată de sancțiunile care au vizat fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.
De asemenea, misiunile jandarmilor și polițiștilor au continuat în localitățile carantinate, pentru reducerea incidenței noilor cazuri de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2.
Din această dimineață, efectivele Ministerului Afacerilor Interne au luat măsurile necesare pentru carantinarea comunei Sulița pentru o perioadă de 14 zile.
Intrarea sau ieşirea din zona carantinată este interzisă prin alte zone şi căi de acces în afara celor deschise circulaţiei publice, pe drumurile judeţene, comunale şi forestiere.
Jandarmii aduc la cunoștința locuitorilor că pe timpul aplicării carantinei, circulaţia şi staţionarea în spaţii publice a persoanelor este interzisă, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza declaraţiei pe proprie răspundere, a legitimaţiei de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri