Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

La mulți ani Drapelului României!

26 iunie 2023 | Politica

Constituția României, în articolul 12, consacră ca simbol național Drapelul României, care este sărbătorit în fiecare an la data de 26 iunie. Pornind de la acest text constituțional, social-democrații botoșăneni desfășoară anual acțiuni menite să promoveze tricolorul la nivelul județului Botoșani.

Anul acesta, împreună cu micii românași din Vlăsinești, social-democrații au realizat o coregrafie tricoloră, roșu, galben și albatru fiind singurul cod de culori care îi face să vibreze pe toți cei care gândesc și simt românește.
Totodată, pornind de la Sediul PSD – pe care este arborat un drapel de mari dimensiuni – tinerii social-democrați au distribuit în zona centrală a municipiului Botoșani, peste 500 de stegulețe, însoțite și de scurte descrieri privind semnificația culorilor drapelului României.

„Cinstind drapelul, ne cinstim istoria, cultura și tradițiile care ne definesc ca popor. Tricolorul este unicul martor al marilor evenimente românești, pe pânza sa fiind țesută individualitatea și suveranitatea țării noastre. Tricolorul ne aduce mai aproape unul de celălalt, ne inspiră și ne încântă privirile. Încurajăm pe toți botoșănenii să afișeze și să arboreze drapelul în casele lor. Sub acest steag, oriunde ne-am afla, toți românii suntem unul!”, a fost mesajul PSD Botoșani

La mulți ani, TRICOLOR!
La mulți ani, ROMÂNIA!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri