Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Lucrători de la Stânca Costeşti, anchetaţi de Anticorupţie, pentru luare de mită

26 noiembrie 2014 | Justitie

dnaProcurorii DIICOT, care au făcut cercetările în acest dosar, au dispus trimiterea în judecată a 10 persoane, iar faţă de alte patru cauza a fost disjunsă către DNA Galaţi. La fel s-a întâmplat şi în cazul lucrătorilor de la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca-Costeşti, în cazul cărora ancheta va fi continuată de procurorii DNA Suceava. Iar cazul are legătură directă cu descinderile din iulie. Atunci, procurorii DIICOT au efectuat

şapte  percheziţii în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca Costeşti şi la locuinţele a trei lucrători vamali. Ţigările au fost introduse ilegal în ţară, din Republica Moldova, prin Punctul de Trecere a Frontierei Stânca Costeşti, cu concursul unor lucrători vamali care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, evitau intenţionat să efectueze un control corespunzător asupra autoutilitarelor folosite de membrii grupării pentru transportul ţigărilor de contrabandă.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri