Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Ministru luat la întrebări de un senator botoşănean

16 octombrie 2013 | Educatie, Social - Educatie

federovici doina parlamentSenatorul Doina Federovici i-a adresat o întrebare ministrului educaţiei cu privire la situaţiaŞcolii Dimitrie Pompeiu din Broscăuţi, care mai are nevoie de fonduri pentru finalizarea lucrărilor de investiţii.
„Supun atentiei dumneavoastra situatia scolii gimnaziale Dimitrie Pompeiu din comuna Broscauti, judetul Botosani.
Pentru a veni in sprijinul autoritatilor locale in anii precedenti, prin Hotarari de Guvern, Ministerul Educatiei Nationale a alocat, in limita plafoanelor bugetare, fonduri din bugetul propriu pentru finantarea lucrarilor de natura investitionala la unitati de invatamant preuniversitar de stat. O astfel de alocare a fost facuta si pentru aceasta scoala.
Astfel, in anul 2008 a fost aprobat obiectul de investitii “Reabilitare termica si grup sanitar, valoarea initiala a contractului fiind de 584209 lei. Lucrarile decontate pana in acest moment sunt de 345998 lei, stadiul fizic executat fiind in proportie de 50%. Se pune problema in acest moment a diferentei de 238211 lei pentru finalizarea lucrarilor. In conditiile in care aici invata peste 300 de elevi, in scoala nu exista apa curenta, iar caldura este asigurata cu sobe cu lemne, va intreb domnule ministru care este solutia ca astfel de lucrari sa primeasca finantarea de care au nevoie, in contextul in care in prezent, pentru incadrarea in bugetul anului 2013, Ministerul Educatiei Nationale nu are posibilitatea financiara de a sustine lucrarile de investitii din unitatile de invatamant preuniversitar, asa dupa cum mi-ati raspuns la o interpelare anterioara si care este solutia ca acesti copii sa invete in conditii cel putin decente?”i-a transmis parlamentarul botoşănean ministrului educaţiei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri