Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Comunicat DNA: Mirel Vlas, patronul Tehnic Asist, bănuit de complicitate la şantaj

18 ianuarie 2016 | Justitie

mirel vlas_640x360Potrivit unui comunicat de presă emis de DNA – Oradea, Mirel Vlas este bănuit de complicitate la şantaj în formă agravantă, cercetările derulându-se în dosarul deschis iniţial împotriva 

vicepreşedintelui CJ Satu Mare, Mircea Govor. Astfel, în ordonanţele procurorilor se arată că în aprilie 2010 Mirel Vlas i-ar fi solicitat lui Mircea Govor să îl sprijine în legătură cu atribuirea unor lucrări publice în favoarea firmei sale. În acelaşi context, în perioada aprilie-mai 2010, Mircea Govor, folosindu-se de influenţa pe care o avea asupra unei publicaţii locale, în prezenţa lui Mirel Vlas, a ameninţat un avocat că va face dezvăluiri compromiţătoare despre firma sa dacă nu va favoriza Tehnic Asist să câştige mai multe licitaţii publice organizate de instituţii cu care acesta avea contract de consultanţă juridică pe linia achiziţiilor publice. Ulterior, susţin procurorii, în perioada noiembrie-decembrie 2010, Mircea Govor a impus o campanie mediatică denigratoare la adresa unui primar de comună cu scopul de a interveni pe lângă membrii comisiei de licitaţie, cu privire la o lucrare din fonduri europene, în vederea atribuirii acesteia în favoarea firmei administrate de Mirel Vlas. Suspecţii din acest dosar au fost invitaţi la sediul DNA Oradea.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri