Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Stelică Iacob Strugaru, condamnat la un an de închisoare cu suspendare

25 noiembrie 2014 | Justitie

stelica strugaruPotrivit sentinţei, Strugaru va trebui să respecte o serie de măsuri – să anunţe orice schimbare de domiciliu şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum si întoarcerea, să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii de natura a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă, orice încălcare sau nerespectare a acestor măsuri putând atrage executarea pedepsei în regim de detenţie. Pronunţată

ieri, sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. Strugaru a fost trimis în judecată în septembrie 2013, după ce în perioada în care a fost parlamentar a solicitat încadrarea fiului său la propriul birou parlamentar, realizându-se în acest mod un folos material pentru fiul său în cuantum de 48.118 lei. Ancheta a început în septembrie 2011, când Agenţia Naţională de Integritate a cerut Parchetului General să verifice situaţia creată. Ulterior, fostul deputat a contestat în instanţă decizia ANI, dar acţiunea lui a fost repinsă ca neîntemeiată.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri