Cele mai citite

loader-image
Botoșani
10:24, 21 iulie 2024
temperature icon 23°C
cer acoperit de nori
Humidity 73 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:37
Sunset Sunset: 20:02

Ultimele Știri

Sute de baterii colectate pentru o cauză socială

5 februarie 2020 | Educatie

Tinerii de la Centrul de voluntariat B.O.M.D (Botoșani, Orașul Meu Drag) au donat mingi echipei de fotbal de la școala din satul Costești comuna Răchiți.

Este vorba despre o acțiune a centrului prin care tinerii voluntari au dorit să ajute planeta, dar și câțiva copii pasionați sportul cu balonul rotund.

Practic, în mai puțin de două săptămâni voluntarii au strâns aproape 500 de baterii consumate, în schimbul cărora au primit mingi de fotbal de la magazinul Decathlon care derulează în această perioadă o campanie de colectare baterii.

“Dincolo de faptul că ne-am dorit să facem o acțiune prin care să arătăm oamenilor că bateriile consumate nu se aruncă la gunoi, ci se colectează, iată că am reușit să facem și o mică bucurie unor copii care au nevoie de aceste mingi. Am strâns aceste baterii într-un timp record și le mulțumesc voluntarilor pentru cooperare și implicare în această acțiune, după care am căutat o școală din județ cu posibilități mai reduse, care să aibă preocupări în zona fotbalului, am întrebat în mai multe locuri, iar cei mai entuziaști de ideea aceasta s-au dovedit a fi elevii și profesorii de la școala din Costești. Domnul primar, Florin Bulgaru, a suplimentat numărul mingilor pe care noi le-am primit și astfel, putem spune că am pus umărul la noi performanțe pentru micuții fotbaliști din localitate”, a spus Denisa Sandu, coordonator de activități al Centrului de voluntariat B.O.M.D.

Echipa de fotbal a școlii din satul Costești, coordonată de profesorul Marian Sergiu, a obținut locul I la Olimpiada județeană de fotbal desfășurată la Bucecea.

Astfel de acțiuni, mici, dar cu suflet, vor continua, tinerii voluntari fiind convinși că numai prin implicare și  dăruire, poți  încuraja copiii de azi să crească și să se dezvolte frumos.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri