Ministrul Muncii prezent la deschiderea BURSEI locurilor de muncă pentru absolvenți din municipiul Botoşani

La “Bursa locurilor de muncă pentru Absolvenți”, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a participat şi prefectul Dan Şlincu, alături de ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, pentru a saluta atât participanţii cât şi angajatorii.

„Participăm la un eveniment destul de important pentru botoşăneni. Este un moment al întâlnirii dintre cererea şi oferta de pe piaţa forţei de muncă din Botoşani şi este foarte bine că se organizează constant un astfel de eveniment pentru că ambele părţi au oportunitatea de a găsi variantele cele mai bune într-un mod direct.

Salut şi eu prezenţa domnului ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, îmi doresc să felicit organizatorii acestei burse care se dovedeşte un succes prin numărul mare de participanţi. Tuturor vă doresc mult succes şi sper să găsiţi variantele cele mai convenabile”, a precizat prefectul Dan Şlincu.

“Suntem într-o situație în care, la nivel de România vorbesc, șomajul este la un minim istoric, la 3%, numărul de contracte este peste 6 milioane, iar numărul de angajați fără funcționari publici și cei din apărare și ordine publică este de peste 5 milioane. Eu îmi doresc ca cei mai mulți dintre cei care își găsesc un loc de muncă să aibă succes”, a spus ministrul muncii, Marius Budăi.