Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Conducerea Pro România Botoșani revine în PSD

18 martie 2024 | Politica

Conducerea Organizației Județene Botoșani a PRO România dezaprobă alianța care urmează a fi realizată, la nivel național, cu formațiunea politică AUR. În aceste condiții, liderii organizației, împreună cu majoritatea membrilor Biroului Executiv și organizațiilor din teritoriu, au aderat la PSD.


“Mi-am asumat funcția de președinte al Organizației Județene a PRO România promițând colegilor rămași că voi păstra libertatea de opinie și opțiune a fiecăruia, ca un efect firesc al muncii depuse în anii anteriori. În contextul deciziilor luate la nivel central, în nume personal consider că viitoarea alianță discutată și negociată de membrii Biroului Executiv Național cu reprezentanții AUR este una greșită, de natură a diviza și disipa și organizațiile din teritoriu, organizații care nu au nimic în comun cu politica AUR. Creșterea artificială a numărului de membri, racolarea acestora, încheierea oricărui tip de alianță cu alte formațiuni politice, nu în scopul unei guvernări benefice tuturor românilor, ci doar în scopul de a înlătura prin orice mijloace actuala guvernare, promovarea și cultivarea unui spirit ultra-naționalist, dar și a unei politici antieuropene nu poate reprezenta decât un pericol pentru calea firească și ireversibilă urmată de România în prezent. Prin activitatea și implicarea mea nu pot gira un astfel de proiect politic”
, a declarat Albert Tanasă.

Fidel principiilor exprimate în toți anii în care a făcut o politică social-democrată, Albert Tanasă se dezice de orice acțiune în care persoana lui ar putea fi asociată cu AUR.


“Aleg politica pe care am făcut-o timp de 18 ani, aleg politica social democrată și echipa actuală a PSD Botoșani. Sunt mulți colegi din teritoriu care, dacă nu la nivel de organizație, cel puțin individual, vor trece sau vor reveni în structurile organizațiilor PSD, biroul fiecărei organizații locale a PRO România având opțiunea de a decide și a lua hotărârile care să reflecte rezultatul muncii și convingerile membrilor ce compun organizațiile. Sunt convins că actuala administrație locală și națională se află pe un curs firesc și benefic și are nevoie de sprijin și continuitate
”, a concluzionat Albert Tanasă.

„Politica trebuie făcută pentru cetățeni”

Viceprimarul Liviu Toma, prim vicepreședintele Organizației Județene PRO România și coordonatorul Organizației Municipale a acestei formațiuni politice, a decis să continue activitatea politico – administrativă și în mandatul 2024 – 2028, drept pentru care a hotărât să revină în PSD, formațiune din care a făcut parte în perioada 2008 – 2020.

“Consider că politica trebuie făcută pentru cetățeni. Aceștia așteaptă de la aleșii locali soluții la problemele cu care se confruntă și proiecte care să le aducă îmbunătățirea condițiilor de viață. Nu este timp pentru experimente politice. În ultimii opt ani, ca vicepreședinte al Consiliului Județean, în perioada 2016 – 2020, respectiv ca viceprimar, în mandatul 2020 – 2024, am sprijinit, prin votul și activitatea mea, toate proiectele de dezvoltare. În continuare voi fi susținătorul tuturor proiectelor care vor însemna dezvoltarea comunității și binele botoșănenilor”, a precizat Liviu Toma.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri