Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Florin Țurcanu iese la atac! Acuzații grave aduse în plină campanie electorală

14 august 2020 | Politica

Astăzi într-o conferință de presă, vicepreședintele ALDE Botoșani, Florin Țurcanu a adus acuzații în cascadă la adresa șefilor de la PSD Botoșani, a conducerii ISJ Botoșani, fostului prefect Dan Șlincu, dar mai ales conducerii PNL.

Acesta a declarat că mai mulți membri ALDE au fost au fost cumpărați ori s-au făcut presiuni să părăsească partidul, ori să treacă la PSD. De asemenea, nici conducera PNL-ului nu a scăpat de criticile lui Țurcanu.

„Chiar dacă o parte din membrii partidelor mari de la nivelul județului Botoșani și aici mă refer la PNL nu vor să realizeze ceea ce se întâmplă la nivelul județului Botoșani la acest moment sau le este frică să iasă public să vorbească. Vreau să le cer public domnilor de la PSD, oamenii care continuă din punctul meu de vedere ceea ce au făcut comuniștii la nivelul județului și la nivelul României. Să spună foarte clar de unde au banii pe care îi oferă zilnic oamenilor care schimbă partidul. Lui domnul Jijie Bogdan de la Ștefănești i-au oferit 50 de milioane să plece de la ALDE la PSD. Omul a spus colegului de la Santa Mare: mi-a dat 50 de milioane, îmi mai dă 50. Am plecat. Domnului Petrică Zaharii de la Corlăteni, candidat ALDE, 100 de milioane. I-a transmis domnului Gheorghiu că a primit 100 de milioane de la doamna senator și el nu poate, că Țurcanu nu i-a oferit această sumă. Pentru 100 de milioane se mută. La domnul Modrean de la Pomârla, domnul Șlicu își folosește funcția să-l amenințe pe domnul Modrean Gigi care are nevasta angajată într-un centru din Dorohoi. Că dacă nu își schimbă partidul o dă afară. Așa cum a amenințat la Santa Mare un fost coleg de-al nostru„, a declarat Florin Țurcanu.

Nici senatorul PSD Lucian Trufin nu a scăpat de criticile lui Țurcanu:

„Aseară, la Dângeni, domnul senator Trufin, l-a sunat pe domnul Hârtie de la Inspectoratul Școlar. Era alături de preotul Achițenie Lucian a cărui soție este director de școală. Dacă nu mută poziția, locul 3 la ALDE, pe listă la PSD, va emite ordinul de înlocuire din funcție. Mai mult, domnul Trufin a mers la Iacobeni, la 22.30, la preotul Ioniță Gabriel, unde a scos toate promisiunile posibile de funcții și acest preot, care avea soția pe locul doi la ALDE, va schimba partidul. Tot domnul Trufin, de mânuță cu domnul inginer Turtă Cezar, inginer în cadrul Direcției Agricole Botoșani, a mers la toți oamenii din Dângeni să treacă la PSD. Eu nu spun povești, v-am dat dovezi cu nume și prenume. Cred că cineva poate verifica aceste lucruri. Și cui au spus colegii noștri. Șoptică oare trăiește la Botoșani, trăiește la București, pe ce planetă se află? Îl întreb pe domnul senator dacă-și asumă conducerea județului sau a predat ștafeta doamnei senator Doina Federovici.”, a tunat Florin Țurcanu în conferința de presă.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri