Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

FOTO/VIDEO Infrastructura sportivă din comuna Lozna se exinde. O sală de sport modernă se ridică în curtea școlii

26 mai 2020 | Video

VIDEO

Infrastructura sportivă din comuna Lozna se exinde. O sală de sport modernă se ridică în curtea școlii din centrul satului Lozna, și va fi dată în folosință în vara acestui an. Investiția de interes local propusă de primarul Viorel Lozneanu este realizată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii și se află în plină derulare.

Cu o suprafață desfășurată de 1270 mp, sala de sport va avea, pe lângă suprafața de joc de 9m x 18m, și un cabinet medical, un depozit de materiale sportive, un cabinet destinat cadrelor didactice (dotat cu grup sanitar), 2 vestiare pentru băieți și 2 vestiare pentru fete (prevăzute cu dușuri și grupuri sanitare).

„Am început lucrările la sala de sport în luna septembrie 2019 și sperăm că la jumătatea lunii iulie să facem recepția. Valoarea lucrării este de 3,5 de milioane lei, sala fiind prevăzută cu o capacitate de 104 locuri și poate fi folosita ca teren de fotbal, handbal, volei, basket. Sala de sport este preavazuta cu aer condiționat, cu vestiare, cu centrală termică, încălzire, toate condițiile necesare”, a declarat Viorel Lozneanu, primarul comunei Lozna.

Lucrările au început în septembrie 2019. La scurt timp după ce a fost dat startul investiției, șantierul a fost vizitat de senatorul PSD, Doina Federovici.
Implicarea administrației locale pentru buna derulare a proiectului și seriozitatea constructorului vor determina finalizarea cosntrucție la termenul prevăzut în contract. Asta înseamnă că, în această vară, tineri din comuna Lozna vor disputa primele întreceri sportive în noua sală de sport.

FOTO

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri