Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

INEDIT LA Botoșani: GALA DE PREMIERE pentru medaliatii de la JO – TOKYO 2020

9 august 2021 | Administratie

VEZI DECLARAȚIA

În ședința extraordinară de miercuri , Consilierii județeni vor aproba sumele cu care vor fi premiați cei doi performeri olimpici botoșăneni: Simona Geanina Radiș, medaliată cu aur în proba de dublu vâsle feminin de la Tokyo, și Mugurel Vasile Semciuc, medaliat cu argint în proba de patru rame.

Este vorba de 10.000 de lei pentru Simona Radiș și de 7.500 de lei pentru Mugurel Semciuc.

La propunerea primarului Cosmin Andrei, cei doi sportivi, împreună cu antrenorii lor care i–au descoperit și i-au pregătit, vor primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Botoșani.

Titluri care se vor adăuga la cele pe care le vor acorda primarii din Avrămeni și Mihăileni, comune din care provin Simona Radiș și, respectiv, Mugurel Semciuc.

Și asta nu e tot. În cadrul manifestării, vor primi distincți toți cei nouă sportivi care au reprezentat județul la Jocurile Olimpice și antrenorii care i-au descoperit sau pregătit.

„Este vorba de un premiu de 10.000 de ron pentru Simona Radis și de 75000 ron poentru Mugurel Semciuc. Premierea efectivă a celor doi mari performeri o vom face pe dată de 18 septembrie. Imediat după ședința CJ , aparatul nostru tehnic împreună cu primăria Botoșani va demara pregătirea manifestării” , declara Doina Federovici, președintele CJ Botoșani.

La festivitatea programată pe 18 septembrie, dată convenită cu sportivii și cu președinta Federației Române de canotaj, Elisabeta Lipă, sunt anunțate și alte surprize atât pentru sportivi, cât și pentru botoșănenii care vor lua parte la manifestări.

„Vor primi distincții toți cei nouă sportivi care au reprezentat județul la JO și antrenorii care i-au descoperit sau care i-au pregătit. Este un mic gest pentrru tot ce au făcut domniile lor”, mai declara Doina Federovici,președintele CJ Botoșani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri