Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Minciuna și ipocrizia au devenit virtuți ale politicii de stat în guvernarea iohannis-Orban

29 aprilie 2020 | Politica

În opinia liderului PSD Botoșani, Doina Federovici, ultimele declarații ale președintelui Iohannis au demonstrat încă o dată că interesul electoral al liberalilor este mai presus decât sănătatea și nivelul de trai al românilor.

„Mă așteptam de la președintele Iohannis să ne anunțe cum Guvernul său va reporni motoarele economiei, cum va sprijini oamenii care au rămas fără loc de muncă, cum va relansa afacerile antreprenorilor care s-au închis, cum va lansa programe de suport pentru fermierii afectați de secetă, cum va ajuta părinții care nu au unde să lase copii până la redeschiderea școlilor, dar m-am înșelat. În schimb am văzut de la pupitrul Administrației Prezidențiale o sarabandă de minciuni care vrea să acopere iresponsabilitatea, incompetența și tunurile de achiziții publice ale Guvernării liberale din ultimele 6 luni. Minciuna și ipocrizia au devenit virtuți ale politicii de stat în Guvernarea Iohannis-Orban. Minciunile spuse din pozițiile de înaltă demnitate a statului, în plină criză epidemiologică, sunt inacceptabile”, a declarat Doina Federovici.

În lipsa unor informații și măsuri concrete care să îi protejeze pe români după data de 15 mai, indiferent că sunt angajai sau oameni de afaceri, că sunt tineri sau vârstnici, că sunt elevi sau studenți, președintele Iohannis a reluat discursurile electorale prin care PSD e vinovatul de serviciu.

„În timp ce Cîțu pregătește tăierea salariilor, pensiilor și investițiilor, mediul de afaceri strigă că e genocid economic ce a făcut Guvernul Orban, românii sunt trimiși ca sclavi la plantațiile din zonele roșii din Europa, PSD a venit în Parlament cu legi pentru sprijinirea reală a populației. Toate inițiativele parlamentarilor PSD au fost blocate prin atacarea lor la Curtea Constituțională: plafonarea prețurilor la medicamente și alimente de bază, amânarea plății ratelor bancare, fără dobânzi și penalități, amânarea plății contribuțiilor sociale, amânarea plăților la utilități, scutirea de chirie pentru sediile de firme afectate, pensie de urmaș pentru personalul medical decedat în lupta cu COVID-19, interzicerea exportului de buștean și lemn pentru următorii 10 ani. PSD vine cu fapte în fața românilor, nu cu acuze și slogane electorale”, a subliniat președintele PSD Botoșani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri