Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Minune: Copilul de 2 ani a fost găsit în viață, după 24 de ore!

18 martie 2024 | Eveniment

Ca urmare a mobilizării exemplare și a eforturilor forțelor de ordine și a întregii comunități, copilul de 2 ani din Tudora a fost găsit în viață.
Potrivit polițiștilor, acesta era în pădure, la 3 km distanță de locul din care a plecat. Minorul a fost preluat de polițiști pentru a fi transportat la o unitate spitalicească, unde i se va analiza starea de sănătate.
Minunea s-a întâmplat după 24 de ore de căutări la care au participat peste 200 de oameni, voluntari din comunitate și forțe de ordine.
Structurilor MAI din Botoșani- polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, li s-au alăturat forțe de ordine din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Neamț, Suceava, Iași si Bacău.
În misiune au fost folosiți șase câini de căutare salvare în mediul natural, un elicopter Smurd, un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație, și un avion de mici dimensiuni, aparținând voluntarilor, șenilate, drone și camere cu termoviziune.
L-au căutat neîntrerupt, în ciuda ploii, ninsorii și a terenului accidentat din zonă.
În această dimineață pe Aryan l-au căutat și părinții, sosiți din străinătate, cu primul avion.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri