Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

(P) PSD Botoșani are echipe de candidați la toate primăriile și consiile locale cu cea mai mare experiență și cea mai bună expertiză în administrație publică

10 mai 2024 | Politica

Organizația PSD Botoșani a anunțat că este singura formațiune politică din județ care a depus liste complete de candidați pentru primari și consilieri locali la toate primăriile.

PSD Botoșani vine în fața cetățenilor din fiecare comunitate locală cu profesioniști, specialiști în administrație și cu experiență în gestionarea proiectelor de investiții. Toți candidații, atât cei în funcție, care au dovedit că pot face performanță în administrație publică și au dezvoltat comunele și orașele pe care le-au reprezentat, cât și cei care candidează la primul mandat și au avut rezultate în domeniile lor de activitate, sunt pregătiți să conducă primăriile din fiecare localitate a județului nostru. Depunerea de liste complete de candidați la toate primăriile și consiliile locale arată că PSD Botoșani are resurse de specialiști în administrație și reprezintă totodată un semn de respect pentru botoșănenii din fiecare comunitate locală. Îi îndemn pe locuitorii din municipiul Botoșani să îl voteze primar pe Cosmin Andrei pentru că a demonstrat că finalizează proiectele pe care le-a început personal sau pe care ceilalți primari nu le-au putut termina în mandatele lor. Botoșănenii îl simt aproape pe Cosmin pentru că îl văd pe șantierele din oraș, îl văd că se implică direct, îl întâlnesc pe stradă și discută cu ei”, a declarat deputatul PSD Botoșani Marius Budăi.

Cel mai important aspect în dezvoltarea unei comunități locale îl are experiența administrativă. Iar în domeniul administrației publice aleșii locali și candidații PSD Botoșani cumulează cea mai mare experiență în fiecare localitate din județ și la nivelul Consiliului Județean.

Județul nostru nu își permite începători în domeniul administrativ. Avem nevoie de un viitor președinte al Consiliului Județean care să știe din prima zi ce are de făcut astfel încât să nu existe riscul să pierdem fondurile pe care le-am obținut pentru modernizarea unei treimi din drumurile județene, dotarea sistemului medical și instituțiilor de învățământ, sociale și culturale din Botoșani. Lucian Trufin este singurul candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani care știe administrație publică, singurul care are experiență în administrație publică. Lucian Trufin a făcut lucruri extraordinare ca primar la Vlăsinești timp de trei mandate și ca senator două mandate. A atras fonduri europene, a dezvoltat comuna, a făcut școală de meserii pentru tineri. Lucian Trufin a mâncat administrație publică pe pâine ani de zile și cunoaște foarte bine cum funcționează lucrurile, care sunt reglementările, care sunt soluțiile”, a subliniat Doina Federovici președintele PSD Botoșani.

PSD Botoșani a anunțat că va face o campanie pozitivă pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie. Candidații social-democrați vor prezenta soluțiile pentru dezvoltarea administrațiilor locale din județul Botoșani și îi vor lăsa pe ceilalți competitori electorali cu atacurile și scandalurile.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri