Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

SEMINAR PE TEMA TRANSPORTULUI ÎN ROMÂNIA LA CAMERA DE COMERȚ BOTOȘANI

12 martie 2024 | Administratie

Camera de Comerț și Industrie Botoșani, în colaborare cu Administrația Județeană a Finanțelor Publice Botoșani, este încântată să anunțe organizarea unui seminar dedicat subiectului “Ro e-transport”. Acest eveniment reprezintă o inițiativă importantă de informare și educare a comunității de afaceri din județul Botoșani cu privire la noile reglementări din domeniul transportului în România.

Seminarul va avea loc vineri, 15 martie 2024, începând cu ora 10:00, la sediul nostru din strada Dragoş Vodă nr. 13.

La seminar, participanții vor avea oportunitatea de a înțelege mai bine cerințele și beneficiile Ro e-transportului, precum și implicațiile practice ale implementării acestui sistem în activitatea lor cotidiană. Vor fi discutate aspecte legate de legislația relevantă, procedurile de implementare și soluțiile tehnologice disponibile pentru a facilita tranziția către modulele informatice de gestiune a transporturilor de bunuri.

Invităm toți membrii comunității de afaceri din județul Botoșani să participe la acest seminar și să se implice în discuții constructive privind viitorul transportului în România.

Pentru înregistrare și mai multe informații, vă rugăm să contactați 0749530478 / 0741436569 / 0744434961 sau să trimiteți un e-mail la [email protected].

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri