Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Valeriu Iftime: „Am fost desemnat drept președinte interimar al Partidului Național Liberal Botoșani și viitor candidat la funcția de președinte al CJ Botosani”

5 martie 2024 | Politica

Valeriu Iftime a fost desemnat președinte interimar al Partidului Național Liberal, filiala Botoșani.

Acesta și-a anunțat și candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani la alegerile locale din iunie.

„Astăzi am fost desemnat drept președinte interimar al Partidului Național Liberal Botoșani și sunt extrem de onorat pentru încrederea tuturor celor care m-au susținut și care au crezut și cred în forța mea de a reseta energia Filialei. De asemenea, cu această ocazie, anunț că voi candida la Consiliul Județean Botoșani!
Știu că misiunea care mă așteaptă nu este una ușoară, pentru că nu este o poziție pe care s-o poți trata cu superficialitate și mai știu că mulți botoșăneni își pun speranțele în schimbarea pe care o pot aduce și pe care vreau să o aduc! Într-o astfel de funcție este vorba despre dedicare totală, determinare și convingerea că aportul tău va fi esențial la dezvoltarea comunității. Iar eu cred cu tărie că pot oferi asta, pentru că pe aceste valori m-am axat în fiecare aspect în care am încercat să excelez în viață: afaceri, familie, dar și oamenii din jurul meu!
Această învestitură reprezintă o mare responsabilitate, dar nu este nimic ce nu cred că voi putea duce, și asta pentru că efortul meu va fi întotdeauna motivat de grija față de comunitate, de faptul că întotdeauna am fost un om care a căutat soluții și asta sper să pot oferi botoșănenilor.
Acest pas nu a fost făcut nicio secundă cu gândul la interese proprii, pentru că sunt într-un punct al vieții în care împlinirile înseamnă doar binele pe care îl pot face, așa că nu pot fi suspectat că am făcut acest pas pentru foloase materiale. În politică nu este loc de așa ceva! Sau cel puțin nu ar trebui.
Simt că a venit momentul să valorific tot ceea ce am dobândit la nivel de cunoștințe în toți acești ani în folosul bunăstării voastre, a comunității!
Doar din interior putem genera schimbare, așa am înțeles, așa că asta o să facem, împreună!
Vă aștept alături de mine!”, se arată într-o postare făcută de către Valeriu Iftime pe una din rețelele de socializare.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri