Cele mai citite

loader-image
Botoșani
21:30, 26 aprilie 2024
temperature icon 9°C
cer senin
Humidity 81 %
Wind 2 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 2 Km/h
Clouds Clouds: 3%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:03
Sunset Sunset: 19:18

Ultimele Știri

Biblioteca vă invită la Biblio – Vacanţa 2019

1 iulie 2019 | Eveniment

Seria de cursuri ale celei de-a 9-a ediții a proiectului Biblio – Vacanța, inițiat de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani, va debuta pe data 10 iulie 2019.
Acest proiect a intrat deja în tradiția bibliotecii, cunoscând un succes deosebit la precedentele ediții. Prin multitudinea si varietatea de cursuri pe care le-a oferit, Biblio – Vacanța a reușit sa satisfacă nevoia de cultura si petrecere a timpului liber a tuturor participanților. De asemenea, deși este adresat cu prioritate copiilor, proiectul cuprinde, ca în fiecare an și serii de cursuri destinate adulților și seniorilor.
Cursurile la care Biblioteca Județeană vă invită în această vară sunt: matematica (clasele V-XII), Micii reporteri, engleză (clasele I-XII şi adulţi), IT pensionari, lecturi publice (clasele I – VIII), informatică (clasele I – IV), şah, dezvoltare personală, franceză (clasele I – VIII), italiană (clasele I – VIII), gramatică (clasele I – VIII), Atelier de creaţie, Clubul colecţionarilor, Public speaking (clasele I – VIII) şi Night Music.
Oferta de cursuri se poate îmbogăți, în funcție de propunerile participanților și ale corpului de voluntari ai proiectului Biblio – Vacanța 2019.
Specificăm faptul că toate cursurile sunt gratuite. Participanții se pot înscrie la cursurile proiectului până la data de 10 iulie, pe site-ul instituției, www.bibliotecabotosani.ro, în formularul de înscriere, sau direct la Sediul Central al bibliotecii din Calea Națională 64.
Pentru toate cursurile din Biblio – Vacanța 2019, înscrierile continuă si după startul proiectului, direct la cursul preferat.
Pentru alte informații legate de Biblio – Vacanța 2019, precum si pentru orarul si sălile în care urmează a se desfășura cursurile, va invitam sa consultați site-ul www.bibliotecabotosani.ro si afișele pe care le găsiți la secțiile bibliotecii.
Va adresam invitația de a petrece împreună o vacanță de vara minunata la bibliotecă, în cadrul unei noi ediții a proiectului Biblio – Vacanța.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri