Corneliu Popescu, președinte PMP Botoșani: „Liberalii din teritoriu au și început sa amenințe angajații din instituții, bineînțeles angajații…”angajati de PSD”… Cei angajați de PNL, sau de… USL…sunt buni?!”

Corneliu Popescu, președintele PMP Botoșani dă de pământ cu ultimele declarații făcute de liberali, cum că „unul din obiective este refacerea capacității de lucru administrative la nivelul județului. Vor există evaluări. Nu mă puneți să spun care director pleacă”.

Redăm mai jos declarația făcută de președintele PMP Botoșani

„De ce-mi era frica, nu scăpăm. Liberalii din teritoriu au și început sa amenințe angajații din instituții, bineînțeles angajații…”angajati de PSD”… Cei angajați de PNL, sau de… USL…sunt buni?!.. Întrebam..asa! Fac un apel public, în numele Mișcării Populare-Botoșani. OPRIȚI-VĂ DIN ASTFEL DE PRACTICI! Și vin cu argumente. Instituțiile din Botoșani nu sunt supra-încărcate, nu sunt nici măcar încărcate. Datorita modului de organizare și funcționare a administrației, supra-aglomerarea este la nivel central, deci pe acolo trebuie făcut ceva. Aici, în Botoșani, nu mai avem…popor.Vreti să-i fugăriți și pe cei care mai sunt. Luați, urgent, masuri care sa provoace întoarcerea romanilor în tara. Revenind la instituții, sunt total împotriva terorizarii angajaților, presiunilor asupra lor de a va sluji. Trebuie sa cerem ferm sa cunoască atribuțiile de serviciu, sa lucreze în interesul cetățeanului, în interesul tarii și sa nu mai facă politica partinica, de grup sau…personala. Sa încurajăm funcționarii competenți, echidistanti, care știu ce însemna prezumția de nevinovăție și lucrează pozitiv în interesul cetățeanului”.