Costel Soptica a fost ales membru in Biroul Executiv al PNL

Ludovic Orban a castigat sambata functia de presedinte al Partidului National Liberal, asa cum era de asteptat, in fata lui Cristian Busoi.

Orban a primit 3.518 voturi din partea delegatilor liberali prezenti, in timp ce contracandidatul sau a primit doar 952 voturi.

Duminica, aproximativ 2.000 de delegati si-au ales, in cadrul Consiliului National, cei 36 de membri ai Biroului politic, dintre care patru prim-vicepresedinti.

De la Botosani, Costel Soptica si Verginea Gireada au candidat pentru un loc de membru in Biroul Executiv al PNL.

”Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut si votându-mă, m-am clasat pe primul loc la funcția de membru din Biroul Executiv al Partidului Național Liberal!
Am acumulat un total de 1121 voturi, din 1332 voturi valabil exprimate!
Îi felicit și le mulțumesc deopotrivă pentru sprijin președintelui Ludovic Orban, dar și colegilor mei din Biroul Politic Național al PNL; nu în ultimul rând, îl felicit pe colegul meu, prim-vicepreședinte al PNL Botoșani, Gheorghe Sorescu, care a fost ales în Comisia Națională de Arbitraj!
Tot respectul față de colegii mei din organizația PNL Botoșani care au avut încredere în mine și m-au ajutat”, a scris pe Facebook, Costel Soptica.

Totodata, Gheorghe Sorescu, prim-vicepresedinte al PNL Botosani, a fost ales in Comisia Nationala de Arbitraj a PNL.

De altfel, delegatia de la Botosani a fost una numeroasa, iar membrii PNL Botosani au postat pe retelele de socializare, dupa congres, fotografii in care apareau alaturi de Ludovic Orban.