Doina Federovici: „Mult succes, realizări frumoase, un an rodnic, în ciuda tuturor situaţiilor neprevăzute care vor apărea pe parcurs”

Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici a adresat un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar tuturor copiilor, părinților și nu în ultimul rând cadrelor didactice.

Dragi copii, părinți și profesori!
Astăzi începe din nou școala și suntem bucuroși să fim împreună.
Din păcate se anunță un an școlar imprevizibil, din cauza pandemiei care a cauzat suferinţe şi dureri întregii lumi.
Începe un an școlar în care sperăm ca orele să se desfășoare cu prezența fizică în clase și să uităm, dacă se poate, de online, pentru că experiența anului trecut ne arată că tehnologia nu poate suplini interacțiunea directă dintre dascăl și elev.
În acest debut de an școlar ne angajăm să colaborăm în mod inteligent pentru a reveni cât mai repede la normalitatea de toți visată.
Dacă vrem să privim cu încredere şi speranţă, atunci trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a asigura copiilor cele mai bune condiții să se dezvolte. Iar școala este mediul propice pentru așa ceva.
Dragi dascăli, vă rog să puneți tot mai multă pasiune în misiunea nobilă pe care v-ați ales-o, aceea de formare şi educare a tinerilor, să vă dăruiţi cu generozitate şi în mod constant, să înfruntaţi şi să depăşiţi toate dificultăţile care apar inevitabil în cursul anului școlar.
În încheiere, vreau să urez dascălilor un an cu multe realizări, bogat în mulţi paşi pe drumul procesului înălţător al formării elevilor.
De asemenea, vreau să le urez elevilor mult succes, realizări frumoase, un an rodnic, în ciuda tuturor situaţiilor neprevăzute care vor apărea pe parcurs.
Mult succes, tututor!

(Visited 37 times, 1 visits today)