FLORIN BUTURA: „Dragii mei, vă invit cu drag să fiți parte la acestă lucrare și să dați vestea mai departe !”

Primarul orasului Stefanesti, Florin Butura face un apel la solidaritate, la toți cetățenii de bună credință , să contribuie fiecare, cu ce poate, la renașterea acestui monument istoric, biserica cu hramul Cuvioasa Maică Parascheva.

„Apel la solidaritate !
Dragii mei, vă invit cu drag să fiți parte la acestă lucrare și să dați vestea mai departe !
Biserica noastră a așteptat destul . Avem proiectul, avem aprobarea de începerea lucrărilor și puțini bani. Lucrările nu mai pot fi amânate, de aceea fac apel la toți cetățenii de bună credință , să contribuim fiecare, cu ce putem, la renașterea acestui monument istoric . Orice ajutor ,de la persoane fizice sau juridice , este mai mult decât binevenit. În curând, Biserica Ortodoxă de pretutindeni o va prăznui pe Cuvioasa Maică Parascheva. Haideți s-o cinstim și noi, iar prin ajutorul pe care-l putem da, acest lăcaș, care-i poartă numele, să-și recapete funcționalitatea ! Vă mulțumesc pentru înțelegere și să ne vedem sănătoși la biserică, alături de părintele paroh HARAGA ZAMFIR, la slujba din ziua de 14 octombrie !
„Numai ce se înalţă cu trudă, prin jertfă, cu nenumărate greutăţi, are un înţeles şi un rost de durată”. (Gheorghe Brătianu)
„, este apelul lansat de primarul Stefanestiului catre toti oamenii cu suflet mare.