Hilişeu-Horia: Festivalul-Concurs ,, România-i țara mea”a ajuns la a-III-a ediție

Ziua Națională este un bun prilej pentru cultivarea sentimentului patriotic, de sensibilizare și exprimare culturală
Festivalul-Concurs,, România-i țara mea”, inițiat și coordonat de Prof. Anamaria Murariu, în colaborare cu Școala Gimnazială Nr. 1 Hilișeu-Horia, cu Ansamblul folcloric,, Trifoiași de pe coline ” și cu Primăria Comunei Hilişeu-Horia, a ajuns deja la a III a ediție, de aceasta dată online și nu on-site cum ne-am fi dorit.

„Ideea acestui eveniment s-a nascut si s-a concretizat in anul 2018, an cu incarcatura istorica pentru poporul nostru, cand am sarbatorit centenarul, printr-un frumos spectacol  la care au luat parte majoritatea elevilor si profesorilor din scoala noastra. Bucuria, emotia si lacrimile din ochii publicului m-au motivat sa realizez in fiecare an Festivalul-Concurs ,,Romania-i tara mea”. 

A fost o mare onoare pentru noi  faptul ca am putut sa  reunim glasuri de copii din peste 15 județe. Sentimentul fiecărui participant față de România, transpus prin cântec, text sau desen a sensibilizat juriul, comunitatea și urmăritorii paginii de facebook a Concursului.

Felicităm și mulțumim în aceeași măsură concurenții și cadrele didactice implicate în acest proiect deosebit și mai ales domnului primar, Ioan Butnaru pentru toate demersurile realizate în materializarea acestui concurs!”, a declarat Anamaria Murariu, organizator al fetivalului-concurs ,, România-i țara mea”

[gallery link=”file” columns=”1″ size=”large” ids=”81432″