Locuri de muncă vacante în GERMANIA

AJOFM Botoșani  anunţă persoanele interesate pentru ocuparea unui loc de munca in strainatate ca in aceasta perioada prin serviciul EURES sunt disponibile 250 locuri de munca in GERMANIA in meseria de taietor de carne si lucrator in productie, prin Agentia Federala de Munca – Serviciile de Plasare Internationala ZAV, ca reprezentant al angajatorului german, 2 companii specializate in prelucrarea carnii de porc si de vita cu sediul in Landul Renania de Nord – Westfalia, localitatea Münster, respectiv Rheda-Wiedenbrück.

Activitatea presupune: sacrificarea de la drive-in la depozitul frigorific; dezosarea si taierea carnii in functie de cerintele clientului; ambalarea bucatilor de calitate superioara, alte activitati de productie, taierea bucatilor de carne (numai ca taietor de carne);  ajutor in productia de alimente;  preluarea si ambalarea produselor.

Cerintele pentru aceste locuri de munca sunt: constituie avantaj calificarea profesionala in industria alimentara, in special ca macelar, experienta profesionala in domeniu si permisul de conducere categoria B; rezistenta fizica, toleranta la frig si umiditate; disponibilitate de a lucra in schimburi (inclusiv in ture de noapte); manipularea constienta si responsabila a marfurilor si alimentelor; respectarea normelor de igiena si a metodelor de lucru. Cunostintele de limba germana constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii. Salariul oferit porneste de la 9,75/10 euro brut/ora, la care se adauga un bonus de prezenta de 1 euro/ora, care se plateste si in cazul concediului aprobat, plus alte beneficii in functie de postul ocupat, calificare si experienta profesionala. 

Alte beneficii: sprijin intern in vederea integrarii; angajatorul pune la dispozitie o persoana de contact care vorbeste limba romana; se acorda sprijin si asistenta in ceea ce priveste formalitatile necesare in relatiile cu autoritatile, deschiderea unui cont bancar, ingrijirea copiilor, transportul public etc.; asistenta in timpul formarii si instruirii in procedurile de operare; se asigura cazare in apartamente mobilate (max. 6 persoane/apartament, cu 1-2 persoane/camera) contra cost – aprox. 230 euro/luna, cu totul inclus; angajatorul ofera haine/echipament de lucru; daca este necesar, se 

poate oferi serviciu contra cost de transport la locul de munca (aprox. 85 euro/luna); se poate lua masa la cantina companiei; se asigura masuri de protectie impotriva coronavirusului: oferta de vaccinare, teste gratuite in mod regulat, plata continua a salariilor precum si ingrijire in caz de carantina (de exemplu, furnizarea de pachete cu alimente, cazare separata). Durata contractului este pe perioada determinata, de 12 luni, cu posibilitatea de angajare permanenta ulterior. Programul de lucru este cu norma intreaga, de 40 ore/saptamana. Este posibila efectuarea de ore suplimentare.

 

Termenul limita pentru aplicare: 31-10-2021

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Botoșani, str. Colonel Tomoroveanu Nr.2, tel.0231536791.

(Visited 67 times, 1 visits today)