Lovitură dură încasată de Vasile Blaga: Ce au decis judecătorii

Lovitură dură încasată de către fostul şef al PNL, Vasile Blaga. Judecătorii au dat o decizie care l-a scos din sărite pe Blaga. Acesta încearcă de mai mult timp să scape de măsura controlului judiciar însă fără succes. Judecătorii i-au respins din nou cererea astăzi.

Tribunalul Bucureşti a anunţat astăzi că se impune în continuare măsura controlului judicar, ceea ce înseamnă că Vasile Blaga nu poate părăsi ţara şi trebuie să se mulţumească, vara aceasta, doar cu litoralul românesc. Blaga este cercetat într-un dosar de trafic de influenţă, după ce ar fi primit 700.000 de euro, mare parte din bani de la fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Potrivit procurorilor, în 2009 ar fi existat o înţelegere vădită între persoane cu funcţii de conducere din PDL în sensul obţinerii de bani pentru partid, conform RTV. Mai mult, în rechizitoriul întocmit de DNA se arată că o serie de firme care aveau comportament de tip fantomă erau folosite de Gheorghe Ştefan şi Vasile Blaga pentru a scoate bani din companii naţionale pentru PDL.

http://www.stiripesurse.ro