MARIUS BUDĂI: „Minciuna, politica de casă a PNL”

COMUNICAT

După ce a dovedit că nu știe să interpreteze cifrele dintr-un tabel, referitor la o situatie privind pensiile, doamna Violeta Alexandru recidivează! V.A. pare s-o fi luat pe urmele lui Cîțu! Visează locuri de muncă, în vreme ce românii se plâng că au rămas șomeri.

Inspecția Muncii transmite Blocului Național Sindical că s-au pierdut 628.478 de locuri de muncă, din martie până în iunie.

Numai Violeta Alexandru visează pe Facebook că în România am avea cu 5.000 de angajați mai mulți decât în guvernarea PSD.

Doamna Alexandru, coborâți din turnul de fildeș și mergeți printre oameni, să vedeți câți se plâng că au rămas fără loc de muncă, dar și ce părere au despre „mărețele realizări” ale dumneavoastră, pe care, de altfel, vi le-a taxat recent și un fost coleg din Guvernul Cioloș.

Poate aflați și dvs., doamnă, că, de fapt, situația la zi este urmatoarea: au încetat peste 890.000 de contracte de muncă, dintre care peste jumătate sunt contracte unice.
Deci, dragi cetățeni români, nu este adevărat că v-ați pierdut locurile de muncă, ba chiar aveți mai multe! Așa vă spune V. Alexandru! Voi ce spuneți?”,
a postat pe facebook, deputatul Marius Budăi.