Posturi de personal contractual scoase la concurs de Jandarmeria Botoșani

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani organizează concurs în vederea încadrării a două posturi vacante de personal contractual în cadrul Serviciului Logistic – Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului, respectiv un post de îngrijitor (clădiri) și un post de muncitor calificat IV-I.

Dosarul de concurs poate fi depus de către candidați până la data de 18.11.2021, ora 14.00, la Biroul Resurse Umane din cadrul inspectoratului, cu sediul în municipiul Botoșani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112.

Toate informațiile necesare celor interesați sunt cuprinse în anunțurile de concurs postate pe site-ul inspectoratului – www.jandarmeriabotosani.ro, secțiunea ,,Carieră”, precum și la avizierul inspectoratului.

În situația în care există nelămuriri în urma studierii anunțurilor de concurs, candidații pot lua legătura telefonic cu lucrătorii Biroului Resurse Umane, de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00, la numărul 0231511533, interior 24527.

De asemenea, candidații vor verifica periodic site-ul inspectoratului, pentru a fi la curent cu eventualele precizări și modificări apărute în organizarea și desfășurarea concursurilor.

(Visited 11 times, 1 visits today)