Prodalcom a marcat un sfert de secol de existenţă printr-un moment festiv. Noua Voronskaya lansată în patru variante – FOTO&VIDEO

VIDEO:

De 25 de ani este un important jucător pe piaţa băuturilor alcoolice şi a devenit unul dintre cele mai puternice branduri din Botoșani, cunoscute la nivel naţional şi european.

Prodalcom a marcat un sfert de secol de existenţă printr-un moment festiv la care au participat, pe lângă cei 280 de angajaţi ai firmei, şi 100 de invitaţi din rândul colaboratorilor, oficialităţilor judeţului, parlamentarilor, oamenilor de afaceri.

Evenimentul, găzduit de patronii Cornel Șfaițer, Nicu Catană și Dan Ursu, a avut loc în sala Ballroom Casa Lux și a fost prezentat de vedeta radio-tv Daniel Buzdugan.

Momentul aniversar a fost marcat cu lansarea noilor produse marca Voronskaya.

Cele 4 variante de vodkă: Classic, Organic, Platinum și o ediție limitată, au fost prezentate pentru prima dată luna trecută la Târgul SIAL Paris, iar pe 30 noiembrie 2018 a avut loc lansarea oficială în Botoșani și România. Voronskaya Classic, Organic și Platinum va apărea luna această pe rafturile magazinelor și supermarketurilor.

GALERIE FOTO: