Protest antiguvernamental organizat de Partidul Național Liberal la Botoșani

Câteva sute de liberali au protestat la Botoșani împotriva lui Liviu Dragnea și a PSD-ului. Participanții la protest s-au adunat la sediul PNL din strada Teatrului, apoi au plecat spre sediul PSD, ajungând în final în fața prefecturii unde s-a citit moțiunea de cenzură depusă vineri de liberali la Parlament („PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”).
Din păcate, membrii PNL au politizat și au parodiat și piesa lansată de curând de patru interprete de muzică populară din Botoșani, ”Hai la Botoșani”, melodie ce s-a bucurat de mare succes. În loc să facă ceva pentru a le ajuta pe fete, PNL-iștii botoșăneni au folosit în scop politica melodia populară.
La protestele din aceasta seara au fost şi primarul Cătălin Flutur, Cristian Roman, Gheorghe Sorescu, dar şi mai mulţi primari din judeţ.
Proteste antiguvernamentale organizate de PNL au avut loc în mai multe orașe din țară.
Prin acțiunile de protest liberalii spun că vor să atragă atenția asupra măsurilor economice greșite luate de guvern (între acestea, PNL menționează mutarea contribuțiilor de la angajator la angajat, reducerea contribuțiilor la Pilonul II de pensii) dar și o serie de proiecte de interes local și regional care ar fi blocate sau abandonate de reprezentanții puterii.
VIDEO:

http://