RIPICENI: Toată suflarea din comună a petrecut la implinirea celor 449 de ani de atestare documentară – VIDEO/FOTO

Distracția și voia bună nu au lipsit, astăzi, la Ripiceni, la evenimentul organizat de Primărie și Consiliul Local, cu ocazia împlinirii celor 449 de ani de atestare documentară a localității.

Încă de dimineață evenimentul a debutat cu o serie de întreceri sportive iar la final, participanții, au fost recompensați cu diplome, medalii și materiale sportive.

VIDEO:

Centrul comunei a fost luat cu asalt începând cu orele 17.00, unde aproximartiv o mie de petrecăreți au venit să cânte și să danseze pe muzica artiștilor: Nicu Paleru, Adriana Ochișanu, Alexandra Plămadă, Marius Zgâianu și Fetele din Botoșani.

Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii și espuma party.

Singurul politician prezent la ziua comunei Ripiceni a fost deputatul Cristian Achiței, un prieten vechi al primarului Gabriel Talef. Parlamentarii și liderii de partide nu au fost invitați pentru a nu transforma ziua comunei într-un eveniment politic.

„Știu că am deranjat și voi deranja în continuare. Nu voi transforma niciodată sărbătoarea comunei într-o sărbătoare politică. Prefer ca oamenii să vină, să se distreze și să danseze după un an de muncă”, a mai spus Gabriel Talef.

GALERIE FOTO: