SENATOR DOINA FEDEROVICI: Cuvântul de ordine al Noului Guvern Orban-Iohannis este ”AUSTERITATE” pentru fiecare român”

Începând de mâine România intră într-o perioadă de instabilitate, nesiguranță și austeritate. Urmează reduceri de venituri pentru salariați, reduceri de pensii pentru pensionari, închideri și comasări de spitale, desființarea programelor de dezvoltare locală pentru comunitățile locale, anularea măsurilor pentru sprijinirea fermierilor români, închiderea Start-up Nation și multe alte lucruri rele.

Cu toate că din punct de vedere al legislației în vigoare, Guvernul Orban-Iohannis are obligația să continue creșterile de venituri și investițiile în fiecare localitate realizate de PSD în 3 ani de guvernare, vor urma acuzele cu greaua moștenire și cu situația economică care nu permite să se realizeze majorările pe care toți românii le așteaptă, așa cum este normal.

O dată cu instalarea Guvernului Orban, se va anula OUG 114. Rezultatul: Românii cu rate la creditele bancare vor plăti rate mai mari la credite cu 10-15% și facturi mult mai mari la utilități.

Orban va deveni premierul ghilotină, dacă va implementa programul de guvernare prezentat de PNL în Parlament. Cuvântul de ordine pentru ceea ce îi așteaptă pe toți românii este clar „AUSTERITATE”

Marja extrem de mică și votul trădătorilor politici pe care a mizat Orban pentru a-și trece Guvernul arată cât de slab va fi acest Executiv. Guvernul Orban-Iohannis va fi un guvern la mâna unor interese divergente ale partidelor mici. Guvernul „ghilotină” va fi un guvern care va trebui să cedeze lucruri mari cerute de partide mici, pentru a-și putea trece legile și pentru a-și asigura funcționarea.
Românii de rând, indiferent că sunt angajați la stat, medici, profesori, economiști sau angajați la privat vor avea cu toții de pierdut

PSD nu se teme de Opoziție! PSD va face tot ce va putea pentru a apăra drepturile câștigate de români! PSD va reveni la guvernare prin voturile românilor. România a progresat categoric sub guvernarea PSD. Economia a crescut, salariile și pensiile au crescut, impozitele au fost reduse. Minciunile PNL nu pot schimba realitatea.

Pentru noi, cei de la PSD, fiecare român contează, indiferent că suntem la putere sau în opoziție!

(Visited 1 times, 1 visits today)