UTA ARAD-FC BOTOSANI 0-0. MARIUS CROITORU: „Am venit să câștigăm, dar din păcate atât s-a putut. Este ok, am luat un punct, mergem mai departe”

REMIZĂ obținută de FC Botoșani pe terenul celor de la UTA Arad, într-un meci ce a contat pentru etapă a XXIV -a LIGII I. Elevii lui Croitoru au avut primele ocazii la Arad. Țigănașu și Keyta l-au pus la încercare pe Balauru, dar nu au reușit sî înscrie. Golgheterul Keyta putea aduce victoria pe finalul partidei, din centrarea lui Jonathan Rodriguez, dar portarul aradenilor a ieșit și l-a blocat excelent pe atacantul moldovenilor, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0.

A fost un meci pe un teren greu, am avut și noi două ocazii de a marcat. Nu a fost un joc cursiv, am venit să câștigăm, dar din păcate atât s-a putut. Este ok, am luat un punct, mergem mai departe. Nu pot să spun că sunt supărat, dar nici foarte fericit.

Păcat de minunăția aceasta de stadion. Și stadionul, și echipa, ar fi meritat alt gazon. Dacă ar fi avut alt gazon, cu siguranță și exprimarea lor ar fi fost alta. Un astfel de gazon nu se poate ridica la nivelul a ceea ce este aici”, a declarat Marius Croitoru, la finalul partidei.

După acest egal, FC Botoșani a ajuns la 37 de puncte și a egalat-o pe Sepsi OSK, ocupanta locului 4. Totuși, trupa lui Marius Croitoru rămâne pe locul 5. UTA urcă o poziție, până pe locul 8, și ajunge la 30 de puncte, 5 sub ocupanta locului 6, Academica Clinceni.

UTA – FC Botoșani, echipe de start:

UTA: Balauru – Peteleu, Erico Da Silva, Albu, Shliakov – Antal, Isac, Vorobjovas, D. Rusu – Roger Rodrigues – Hora
Rezerve: Mociu, Tomozei, F. Ilie, Roșu, Voinea, Miculescu, Tescan, Rus, Buhăcianu
Antrenor: Laszlo Balint

FC Botoșani: Hankic – Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Papa, J. Rodriguez, Ongenda – Al Mawas, D. Croitoru, Keyta
Rezerve: Pap, Patache, Plămadă, Fili, Holzmann, E. Florescu, Tîrcoveanu, Toutouh, Ashkovski
Antrenor: Marius Croitoru

(Visited 20 times, 1 visits today)