VIDEO/FOTO – Peste 470 de elevi din satele Flondora, Sadoveni, Manoleasa și Liveni au trăit emoția începutului de an școlar

VIDEO:

Peste 470 de elevi din satele Flondora, Sadoveni, Manoleasa și Liveni au trăit, împreună cu părinții și profesorii lor, emoția unui nou început.

După o vacanță frumoasă, astăzi s-au întâlnit din nou, în prima zi din anul școlar care le va îmbogăți bagajul de cunoștințe și va pune bazele unui viitor mai sigur.

Un eveniment special, marcat cu o festivitate specială, la care au participat și cei care au avut grijă ca procesul educațional să se desfășoare în condițiile cele mai bune: Senatorii Doina Federovici și Lucian Trufin și primarul Cristinel Aroșculesei.

În acest an, copiii din satele de pe malul râului Prut vor fi și mai motivați să învețe. Și asta pentru că toate unitățile de învățământ din comună au fost modernizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Guvernul a alocat 2 milioane de euro pentru reabilitarea spațiilor și dotarea acestora la standarde europene. Acum, clasele școlilor și grădinițelor sunt mai călduroase, mai spațioase și mai primitoare, iar elevii beneficiază de confort și siguranță.

Oaspeții nu au venit la Manoleasa cu mâna goală. Senatorul PSD Doina Federovici a anunțat că cei mai buni elevi vor beneficia de o excursie la București, la Palatul Parlamentului.

GALERIE FOTO:

(Visited 51 times, 1 visits today)