Zilele Orașului Ștefănești ANULATE anul acesta. Vezi ce declară edilul localității

Florin Butura, primarul orașului Ștefănești a luat această decizie de a nu mai organiza Zilele Orașului, în urma numeroaselor proiecte pe care comunitatea păstorită de domnia sa le are acum în desfășurare, majoritatea proiectelor necesitând cofinanțări.

„În prezent Primăria Orașului Ștefănești desfășoară un număr de 6 proiecte cu finanțare nerambursabilă de 8.544.000 lei (85 miliarde lei vechi). La aceste proiecte cofinanțarea primăriei Ștefănești se ridică la suma de 1.417.000 lei (14 miliarde lei vechi ), ceea ce înseamnă un efort financiar semnificativ.
N-o să renunț la niciun angajament și voi continua proiectele în curs.
Apropo de distracții : An de an (timp de 6 ediții ) m-am implicat, trup și suflet în organizarea ZILELOR ORAȘULUI ,sperând ca aceste manifestații să devină pentru comunitatea locală un bun prilej de CÂȘTIG și nu numai de distracție. Am tot sperat, de la un an la altul , ca cetățenii să fie receptivi, să ințeleagă că ZILELE ORAȘULUI sunt pentru a ne face cunoscuți cu ce avem mai bun și mai frumos și pentru a ne spori bunăstarea.
Aceaste fiind spuse, îmi asum răspunderea pentru decizia de a NU organiza ZILELE ORAȘULUI în acest an , cu mențiunea că vor mai fi organizate evenimente (culturale, artistice , distractive ) atunci când vom dispune de resurse financiare ( cu ajutorul sponsorilor și prin eforturi colective ).
Toate acestea vin în sprijinul dumneavoastră și eu le consider de maximă importanță , punând acum pe un loc secund distracțiile”
, a declarat Florin Butura, primarul Orasului Stefanesti.