Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Bărbat cercetat pentru conducere fără permis

3 martie 2024 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism înmatriculat în România, fără a avea dreptul de a conduce.
În data de 01 martie a.c., în jurul orei 17.50, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Mitoc, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, cetățean român.
Bărbatul nu a putut prezenta la control un permis de conducere, declarând că nu deține asupra sa documentul. Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că bărbatul nu figurează ca având drept de conducere valabil pe teritoriul României.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri