Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în municipiul Botoșani

1 mai 2024 | Administratie

În perioada 22 aprilie 2024 – 10 mai 2024, ECOTIC alături de partenerii săi SC Urban Serv SA, UAT Botoșani, ADI Ecoproces Botoșani, APM Botoșani, SC Eltrans SA invită cetățenii din Municipiul Botoșani să predea spre reciclare deșeuri de echipamente electrice și electronice (inclusiv becuri și neoane), în cadrul campaniei „Orașe Curate”.

De ce să predai spre reciclare deșeurile de echipamente electrice?

Deșeurile electrice și electronice conțin pe de-o parte substanțe periculoase pentru mediu și sănătate și pe de altă parte conțin și materiale care odată reciclate intră într-un nou ciclu de producție, contribuind astfel la economia circulară.

Unde ajung echipamentele uzate predate?

Deșeurile colectate de ECOTIC și de către partenerii săi prezintă garanția reciclării la cele mai înalte standarde europene, fiind asigurată eliminarea substanțelor periculoase și extragerea eficientă a materiilor prime secundare.

ECOTIC îndeamnă cetățenii să acceseze soluțiile de debarasare puse la dispoziție în mod gratuit și să predea deșeurile electrice și electronice, urmând ca pentru predarea a minimum 20 kg DEEE sau a mai multor DEEE cumulate să primească un premiu instant care consta în 2 becuri LED.

În cadrul campaniei, locuitorii din Municipiului Botoșani beneficiază de:

Predare la punctele municipale de colectare:

– Piața Agroalimentară – str. Varnav, nr. 22, parcare Piața Viilor, program: Luni 09:00 – 16:00

– Asociația nr. 36 (str. Aprodu Purice – spate Magazin Util Gară, program: Marți și Joi 09:00 – 16:00

– Asociația nr. 63 (str. Independenței – vis – à – vis de Serconf), program: Miercuri 09:00 – 16:00 și vineri 09: 00 – 13:00

Preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor voluminoase. Comanda de preluare se va face telefonic la numerele: 0231.51700 și 0747.081.027.

Detaliile și regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.ecotic.ro

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri