Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

“Crucea Bucovinei” pentru Vlad Plăcintă, președintele Asociaței “Salvează o inimă”

26 martie 2024 | Eveniment

Vlad Plăcintă, președintele Asociației “Salvează o inimă”, a primit, duminică, o nouă distincție.

IPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, i-a conferit ordinul “Crucea Bucovinei” pentru remarcabilă activitate în slujba bisericii și comunității.. Aceasta este cea mai înaltă distincție a eparhiei.

În anul 2020, Vlad Plăcintă, a primit din partea ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, distincția „Crucea Sfântului Ierarh Dosoftei”, dar și Diploma de vrednicie, pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul Asociației. Acestea se adaugă altor premii și distincții conferite de autorități, în semn de apreciere a eforturilor sale.

Prin Asociația pe care a înființat-o și o conduce, Vlad Plăcintă a strâns aproape 20 de milioane de euro pentru a ajuta/salva 1.000 de adulți și copii și tineri care suferă de afecțiuni grave și au nevoie de investigații, tratamente și intervenții chirurgicale complexe și costisitoare.

Vlad Plăcintă este cunoscut pentru implicarea sa în cauzele umanitare, fiind un susținător constant al celor aflați în nevoie.

Pe lângă sprijinirea cazurilor medicale, Asociația pe care o conduce a cumpărat aparatură medicală pentru mai multe spitale din țară, și a contribuit la construirea Așezământului Social-Educațional “Sfântul Efrem cel Nou”, de la Oneaga, județul Botoșani, unde zeci de copii vor primi o masă și un adăpost, dar și educație și formare profesională. Un alt proiect la care Vlad Plăcintă și-a adus un aport substanțial este reabilitarea Casei Nicolae, în care sunt adăpostiți

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri