Dăruim bucurie

Perioada premergătoare Sfintelor Paști este cel mai potrivit prilej de a căuta în adâncul sufletelor noastre bunătatea, solidaritatea, empatia și bucuria de a face bine acolo unde este nevoie.

Pentru că sunt aproape de comunitatea locală și cunosc toate nevoile și problemele cu care se confruntă botoșănenii, indiferent în ce colț al județului trăiesc ei, femeile social-democrate au adus bucurii la Ripiceni, satul îndepărtat de pe malul râului Prut.

Frumos ambalate, colorate, dulci sau călduroase, toate au ajuns la cei mai săraci copii din localitate. Dulciuri, jucării, alimente și hăinuțe, daruri aduse și împărțite din inimă de Organizația Județeană a Femeilor Social Democrate celor mici, cu care soarta nu a fost atât de darnică, dar care au simțit acum spiritul Sărbătorilor Pascale.

Am vizitat 10 familii numeroase, defavorizate, și am adus un strop de bucurie în inimile copiilor lor, umbrite de lipsuri și nevoi. Am făcut ceea ce trebuie să facă orice creștin cu semenii lui, oricând, dar mai ales acum. Niciun efort nu e prea mare atunci când primești, la schimb, zâmbete, îmbrățișări și veselie de la 70 de mogâldețe fericite că au primit ceva în dar!

Să fim buni în Săptămâna Patimilor, astăzi, mâine, oricând! Să dăruim, pentru că așa vom fi mai împliniți!

,,Când dăruiești aduci bucurie celorlalți, dar adaugi un strop de magie și în sufletul tău!” a declarat Paula Mioara Jurgiu, președinta femeilor social democrate botoșănene.

(Visited 52 times, 1 visits today)