Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Două persoane prinse cu substanțe interzise

11 martie 2024 | Infractional

Acțiunile jandarmilor botoșăneni, desfășurate în vederea prevenirii și combaterii consumului de substanțe psihoactive, s-au finalizat în acest sfârșit de săptămână cu depistarea a doi bărbați care aveau asupra lor muguri vegetali cu miros înțepător, dar și cristale albe în cantități mici, susceptibil a face parte din categoria substanțelor interzise.
Jandarmii i-au identificat pe raza municipiului Botoșani și, după efectuarea controlului corporal preventiv și al autovehiculelor în care aceștia se aflau, i-au condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde le-au întocmit acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu.
Tot în acest week-end, efectivele de jandarmerie au executat misiuni de ordine publică atât la manifestările publice cu caracter cultural-artistic organizate în județul Botoșani cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Femeii, cât și la mai multe competiții sportive.
De asemenea, jandarmii au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale de natură penală și contravențională independent sau împreună cu polițiștii botoșăneni, în cadrul acțiunilor Blocada, fiind aplicate peste 60 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 9000 de lei, majoritatea pentru încălcarea prevederilor Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice (consum de băuturi alcoolice în spațiul public, provocarea și participarea la scandal, tulburarea liniștii publice, refuz de legitimare).

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri