Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Identitate românească ascunsă în ambalajul unui parfum

19 martie 2024 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean al R. Moldova care avea asupra sa o carte de identitate cu însemnele autorităților române și care era falsă.
În data de 15 martie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, ca pasager într-un autocar cu destinația Paris, un cetățean al R. Moldova, în vârstă de 43 de ani.
Cu ocazia controlului de frontieră, în bagajul bărbatului, polițiștii de frontieră au observat în ambalajul unui parfum, o carte de identitate cu însemnele autorităților române, cu datele de identificare și fotografia bărbatului.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că documentul descoperit nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals total.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că știa că documentul este fals și l-a procurat prin intermediul unui conațional, contra sumei de 350 de euro, urmând a folosi cartea de identitate pentru a obține un loc de muncă în Franța.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri