Cele mai citite

loader-image
Botoșani
06:13, 1 mai 2024
temperature icon 12°C
cer senin
Humidity 76 %
Wind 5 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 5 Km/h
Clouds Clouds: 2%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:55
Sunset Sunset: 19:25

Ultimele Știri

O botoșăneancă, locul 8 în Top 50 cele mai influente femei din România, ediția 2019

31 martie 2019 | Eveniment

În anul 2000, Doina Vornicu devenea prima femeie director tehnic din IRE Botoşani, oraşul natal unde şi-a început şi cariera. În 2002 i s-a propus să vină la Bucureşti, la Electrica, pentru a organiza direcţia de control. A fost o provocare pentru ea, dar s-a gândit să îşi demonstreze dacă este sau nu în stare să facă mai mult.

A părăsit Electrica în 2005 pentru Transelectrica şi pentru o nouă provocare care însemna proiecte internaţionale şi colaborare internaţională. În 2006, i-a fost făcută propenerea de a se alătura echipei CEZ România.

Compania furnizoare și distribuitoare de energie electrică a rezultat în urma reorganizării fostei Electrica Oltenia, fiind preluată în 2005 de cehii de la CEZ, iar astăzi CEZ România reprezintă circa 20% din capacitatea de energie eoliană instalată în România. În prezent, Doina Vornicu este Director de Operațiuni al CEZ România și membru al Directoratului companiei.

Deși sectorul energetic este, în general, o lume a bărbaților, Doina Vornicu reprezintă un bun exemplu al femeilor care au reușit să depășească orice bariere, scrie Forbes.ro.

Forbes România a organizat miercuri, 27 martie 2019, cea de-a opta ediție a Galei Forbes Woman. Gala a fost dedicată celebrării succesului femeilor din România, care reprezintă modele autentice, puternice ale societății românești din mediul de afaceri, filantropie și educație

„Sfatul pe care-l dau tinerilor este să nu renunțe niciodată la această țară, la muncă sau la bucuriile lor”.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri