A fost stabilit programul de furnizare a apei în localitățile alimentate de conducta Botoșani- Flămânzi

În scopul asigurării furnizării apei, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat o h​otărâre pentru aprobarea Regulamentului cadru privind structura organizatorică, atribuțiile, funcționarea și dotarea comitetelor și centrelor operative pentru situații de urgență, cu completările și modificările ulterioare și ale art. 12 din Regulamentul privind organizarea, atribuțiile, funcționarea și dotarea comitetelor și centrelor operative pentru situații de urgență în județul Botoșani, aprobat prin Ordin al Prefectului nr. 95 din 30.03.2018, în temeiul aprobării în ședința extraordinară din data 27.07.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani, în scopul asigurării continuității serviciului public de alimentare cu apă în condiții optime, având în vedere contextul epidemiologie actual, al evoluției infecției cu Coronavirusul – SARS-CoV-2, a temperaturilor ridicate din ultima perioadă care au dus la creșterea consumului de apă, a adoptat o hotărâre prin care s-a aprobat un program de furnizare al apei pentru lunile august – septembrie 2021, în localitățile Cristești, Bălușeni, satul Draxini, Coșula Copălău și orașul Flămânzi.

HCJSU nr. 47 din 27.07.2021

Program de furnizare al apei pentru lunile august – septembrie 2021​ este următorul:

-​ în comun​ele Cristești​, Bălușeni și satul Draxini,​ în fiecare zi, în intervalul orar 08:00 — 16:00,​ iar​ în Comuna Coșula în fiecare zi, în intervalul orar 08:00 — 14:00.

La nivelul comunei Copălău furnizarea apei se va face în fiecare zi, în intervalul orar 08:00 — 16:00, iar în orașul Flămânzi în fiecare zi, în intervalul orar 07:00 — 11:00​. Sâmbăta se va furniza și în intervalul orar 17:00-20:00.

În situația revenirii la un consum rațional și ponderat constatat în celelalte luni ale anului, se va reveni la o stare de normalitate, în care disfuncționalitățile în furnizarea apei vor putea fi întâlnite doar din cauza unor posibile avarii.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, se abrogă Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani nr. 59​​ din 01.09.2020, cu privire la Programul de furnizare al apei pentru lunile august-septembrie, în localitățile alimentate cu apă din conducta de aducțiune Botoșani-Flămânzi.

(Visited 66 times, 1 visits today)