FOTO/VIDEO SAVENI: Investiții de 3,6 milioane de euro în extinderea și modernizarea Liceului ”Mihai Ciucă”

VIDEO:

Una dintre cele mai importante investiții din orașul Săveni este în curs de derulare.
Liceul ”Mihai Ciucă” la care învaţă deja 1000 de elevi din oraş și din satele învecinate, este reabilitat. Administrația Publică Locală a accesat o finanțare de peste 3.6 milioane de euro prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală pentru a realiza, la Săveni, unul dintre cele mai moderne licee din România.

Acesta va fi dotat cu mai multe săli de clasă, laboratoare, amfiteatru dar şi numeroase alte facilităţi moderne.

Potrivit primarului, Relu Târzioru, condițiile moderne îi vor determina pe elevi să rămână în oraş, iar după absolvire să contribuie la dezvoltarea economică a regiunii.

Unitatea de învățământ va asigura, pe lângă procesul educațional, cazarea, masa, spaţii multifuncționale pentru activități diverse, studiu, recreație, timp liber, pentru sute de copii, o necesitate majoră o reprezintă crearea unui spaţiu pentru prepararea și servirea mesei, realizat conform normelor în vigoare, precum și existenţa unui spaţiu multifuncţional- bibliotecă, amfiteatru, spaţii pentru activităţi recreative, sportive și altele.
Reabilitarea, modernizarea şi extinderea campusului Liceului Mihai Ciucă din oraşul Săveni, va avea la nivel local, un impact social şi cultural pozitiv asupra membrilor comunităţii.

GALERIE FOTO: